APELUL HORECA SE LANSEAZĂ ÎN CURÂND!

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului a anunțat că în perioada următoare va fi lansat apelul de proiecte pentru grandurile de ajutor de stat pentru industria HORECA.

Potențialii beneficiari sunt rugați să pregătească din timp raportul de expertiză contabilă sau raportul de audit.

Potrivit actului normativ, baza de calcul a ajutorului va trebui certificată şi asumată de către un expert contabil sau o societate de expertiză contabilă, membri CECCAR, selectați şi remunerați de către aplicant. La alegere, baza de calcul poate fi certificată de către un auditor financiar sau o firmă de audit, membri ai Camerei Auditorilor Financiari din România, selectați şi remunerați de către aplicant, a transmis MEAT.

Alături de raport, ar trebui întocmită și anexa la acesta (raportul sinteză), asumat de expertul contabil/auditorul financiar. Anexa la raport va fi realizată conform Anexei nr. 7 la procedura de implementare a schemei, care este în consultare publică, alături atât de restul anexelor, cât și de procedura de implementare a schemei, pe o perioadă de 10 zile, începând cu data de 24 mai 2021.

 

 

Sursa: MEAT

Privacy Policy Settings