TESTIMONIALE


Ing. Cristian Daniel Apolozan

Administrator HEXOL LUBE SRL


Colaborarea cu DMD CONCEPT a fost una din cele mai reusite pe termen scurt. Profesionalism, respectarea cuvantului dat si a tuturor asteptarilor, implicare foarte mare, disciplina si organizare, respectarea in detaliu a planului si a tuturor etapelor parcurse. Vom colabora cu siguranta si pe viitor in cadrul proiectelor noastre de dezvoltare. Recomandam si altor societati sa apeleze cu incredere la serviciile DMD CONCEPT.

Petru MARIAN

Sales Manager VITRUM SRL


Societatea noastra, VITRUM SRL a avut placerea de a colabora cu DMD CONCEPT la finele anului 2015, in vederea obtinerii unor fonduri guvernamentale. Fiind vorba de un start-up fara experienta in domeniu, ne-am bucurat pe deplin de sprijinul DMD CONCEPT. Am cunoscut in DMD CONCEPT nu doar un colaborator ci un adevarat partener si consultant. Suntem deosebit de multumiti atat de modul in care s-a derulat intregul proiect de sustinere al cauzei noastre, cat si de urmarirea si monitorizarea derularii proiectului, dupa implementarea acestuia. Putem afirma cu incredere ca DMD CONCEPT exceleaza la capitolul tranparenta in comunicare, eficienta, orientare spre solutii si nu in ultimul rand, profesionalism si seriozitate. Recomandam DMD CONCEPT tuturor antreprenorilor ce sunt in cautare de un partener in consultanta de finantare.

Ec. Gal Eugen

Director AGRO EGAL SRL


Va multumim pentru buna colaborare pe care am avut-o, atat in pregatirea si depunerea proiectului "Achizitie echipamente-Dezvoltare si modernizare a activitatii de comert la S.C. AGRO EGAL S.R.L." cat si in implementarea acestuia. Totodata va multumim pentru faptul ca ati gasit solutiile cele mai bune si mai adecvate nevoilor societatii noastre, propunandu-ne acest proiect. Suntem nerabdatori pentru continuarea colaborarii noastre.

Iancu Ioan

General Manager MOBIRAR COM S.R.L.


Am colaborat cu DMD CONCEPT S.R.L. pentru un proiect de fonduri europene, sunt foarte multumit, totul a decurs conform asteptarilor. Recomand!

Ing Koteles Alexandru

Administrator REMONI SERV SRL


Colaborarea cu DMD CONCEPT este una fructuoasa,de un inalt nivel profesional, eficienta, reciproc avantajoasa. Vom colabora cu incredere si pe viitor.

Abonează-te
la newsletter

Fii conectat cu ultimele noutăţi
Ne propunem să ridicăm la rang de excelență serviciile de consultanță furnizate clienților noștri.

Date cu caracter personal | Politica de utilizare Cookies | Termeni si Conditii | ANPC | SOL | ANSPDCP
2017 © DMD CONCEPT-Toate drepturile rezervate! • Implementat de 21vision

Privacy Policy Settings